вівторок, 26 червня 2012 р.

Гарант незалежності і соборності України

Джерелом права будь - якої держави є Конституція. Її ще називають Основним законом, який закладає підгрунтя організації і діяльності держави та формування у ній громадянського суспільства. Діюча нині Конституція України набрала чинності з дня її ухвалення Верховною Радою України - 28 червня 1996 року.
Тому саме 28 червня кожного року ми святкуємо День Конституції України. Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Демократичний розвиток ніколи не був легким, тож давайте надіятись та вірити, що молоде покоління українців буде жити у країні, яку з гордістю можна буде назвати розвиненою та  правовою європейською державою.
У нашій бібліотеці, шановні користувачі, до святкування Дня Конституції, ми влаштували тематичну викладку літератури "Жити за основним Законом країни", а також 27 червня  буде проведено інформаційну годину "Гарант незалежності і соборності України".

пʼятницю, 1 червня 2012 р.

Назустріч дітям відчиніть віконце свого серця

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Діти - наша радість і наше майбутнє, наш найцінніший скарб. Саме в цей день кожен повинен подивитися на дітей, які поруч, зробити для них свято, зігріти теплом і любов’ю кожне дитяче серце. І тоді наші діти виростуть достойними людьми та стануть нашою гордістю і гордістю своєї Батьківщини. То ж доброго вам, здоров’я, сонячних, безхмарних днів та вдалого відпочинку влітку, дорогі хлопчики та дівчатка!