пʼятницю, 3 січня 2020 р.

Щасливого Нового року та Різдва




Зима… Навколо біліють сніги… Дерева обсипані  снігом і обліплені  інеєм. Нерухомі, білі, немов кришталеві, стоять вони, як у казці, і сяють самоцвітами від променів січневого сонця, яке наближається до горизонту. Коли сніг вже давно вкрив своєю ковдрою подвір’я та стріхи хат, коли чудернацькі коштовні візерунки прикрашають вікна осель, у нашій країні відзначають два найбільші свята – Новий рік та Різдво.
   Саме в такий зимовий  чудовий  вечір,  7 січня (24 грудня за старим стилем)  звечоріло, затихло все. Але раптом  засяяла на темнім небі ясна зірка і світло її побачили усі земні народи. Сповістила вона про народження Месії, Спасителя світу. Різдво – це найкраще свято для будь-якого українця. Це свято чеснот, джерело наших радостей, перемоги душі над тілом, початок усіх земних свят. Різдво – найдивовижніше і найулюбленіше свято в усьому світі. Ми, українці, найбільше очікуємо його приходу. Це свято приносить нам тепло і радість у кожну родину.
  Тож, шановні наші користувачі та колеги, нехай у Новому році життя буде багатим на незабутні враження, хай мрії збуваються, сяють на обличчях посмішки, очі світяться щастям! Нехай в душі буде більше добра! Здоров’я, любові, взаєморозуміння, достатку. Нехай чарівниця Зима зіткає для вас гладку білосніжну дорогу в 2020-й, а символ Нового року – Білий Металевий Щур – розфарбує його різнокольоровими подіями, яскравими зустрічами, блискучими досягненнями, дзвінкою радістю, шаленими веселощами і фантастичним багатством.  
Веселих свят!



Немає коментарів:

Дописати коментар