вівторок, 4 червня 2013 р.

Залишимо у спадок чисту і квітучу землю!


            
                                   
  5 червня, по всій планеті тривожно перегукуються дзвони,закликаючи усіх до милосердя, чуйності, доброти. Дзвони нашої душі, нашої честі і совісті. Бо день цей особливий - Всесвітній День охорони навколишнього середовища.
    Екологічна драма, що розгортається на наших очах, збільшує площі пустель, зменшує кількість питної води, збільшує кількість відходів, зменшує кількість родючих грунтів. Одна американська газета писала, що третя світова війна уже розпочалася, вона ведеться проти природи. Ситуація така серйозна, що потрібні нові ідеї, зусилля і колосальні матеріальні витрати, щоб зупинити катастрофу. Наша бібліотека також не залишається байдужою до охорони природи.З цієї нагоди для своїх користувачів ми провели годину запитань і відповідей "Екологія краю: на перехресті думок", та облаштували книжкову виставку "Чарівне моє довкілля".
   Тож  давайте усі разом зробимо все, щоб наші діти і онуки дихали пахощами весняного цвіту, слухали спів птахів, ходили по шовковій траві, милувалися барвистим метеликом на квітці. Залишимо  у спадок чисту і квітучу землю!
 
 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар