пʼятницю, 31 травня 2019 р.

Літо. Сонце. Я і книга.


   Літо…  Це канікули з веселими іграми, забавами, пригодами та книжковими дивами. Книжкові стежини цього літа у  нашій бібліотеці будуть надзвичайно цікавими.   Ми запрошуємо всіх малюків та їх батьків провести літо з нами. Бібліотека має широкі можливості для того, щоб зробити дозвілля дитини не тільки приємним і цікавим, а й змістовним. Тут все літо можна читати книги, малювати, гратися, включаючи низку різноманітних захоплюючих заходів, а саме: екскурсії, інтерактивні години, пізнавальні посиденьки, розвиваючі ігри, дегустації книжкових новинок , журнальні тусовки, віртуальні подорожі тощо. 
   Для дітей, які полюбляють відео-перегляди працюватиме  літній бібліотечний кінозал «Мультяшне літо». Для всіх бажаючих юних користувачів будуть проходити навчання Інтернет-грамотності.
 Ми підготували програму літніх читань:
 
     Бажаєте отримати позитивні емоції від барвистого літа, від зустрічі з літературними героями, покращити навички спілкування, розвинути свої інтелектуальні та творчі здібності, поповнити багаж необхідних знань – то ж скоріш до бібліотеки!
                                                     Ми чекаємо на вас!

 




Немає коментарів:

Дописати коментар