понеділок, 25 березня 2019 р.

Читай ,як я, читай зі мною, читай краще мене!


  
Сила книги безмежна. Без неї людина сліпа. Протягом усього життя ми звертаємось до книги. Вона відкриває нам безмежні обрії, допомагає зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи, життя. З книгою ми навчаємось, з книгою ми відпочиваємо, з книгою ми мріємо. Завдяки книзі ми стаємо мудрішими.
     Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до бібліотек України традиційне і довгоочікуване свято — Всеукраїнський тиждень дитячого читання — час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття, свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати, дні веселих пригод і літературних відкриттів. У цей період проходять різноманітні заходи, спрямовані на залучення підростаючого покоління до невичерпних джерел знань, прищеплювання дітям уміння самостійно працювати з книгою, аналізувати, робити висновки з прочитаного, виховування любові і поваги до книги.
     Сьогодні, 25.03.2019 року,   у нашій бібліотеці  урочисто й офіційно стартував Всеукраїнський тиждень дитячого читання, який цього року  проходить  під гаслом «Читай ,як я, читай зі мною, читай краще мене» , годиною літературного смаку « Поезія – слово !... Поезія – пісня!... Поезія – вільна душа ! ….  Приурочений захід до Всесвітнього дня поезії.
       Показати свою емоційну чутливість, невимушеність, активність, психологічний комфорт, почуття гумору,  отримати задоволення і радіти власним успіхам, виявити  бажання співати, танцювати, грати і просто відпочити наші  маленькі користувачі зможуть  відвідавши сміхо – балаганчик  « Жменька сміху всім на втіху»        
       Багата та щедра своїми дарами наша Земля. І теплом своїм зігріє, і чистою водою омиє, і свіжим повітрям надихне. Але не можна забувати, що все це потребує піклування та турботи від кожного з нас.   Тому напередодні Міжнародного дня захисту Землі  для  наших  користувачі буде проведений  екологічного квест  « Відкрита долоня моєї Землі» .
      Свято Благовіщення Пресвятої Богородиці є одним із 12 найбільших свят у церковному році . Це свято спонукає нас задуматися про дар батьківства і материнства, а також і про те, як родина повинна приймати Господню волю. . За яких обставин відбулася ця подія? –  користувачі–діти будуть мати змогу дізнатись  відвідавши годину біблійного сюжету "На Благовіщення птахи гнізда не в’ють, дівчата коси не плетуть".
 



 

Немає коментарів:

Дописати коментар